2021 JIN FÉM BIVALY ÉVE ELŐREJELZÉS

Kedves Olvasó!

Mivel is kezdhetném az idei év előrejelzését, ha nem a 2020-as Jang Fém Patkány év lezárásának összegzésével.

A 2020-as Jang Fém Patkány év mindenki életében hatalmas változásokat generált, csak a külvilági eseményeket tekintve is.

Nem hiába jellemeztem ezt az évet úgy, mint az „belső igazság bárdja” teljes mértékben elvágta, eltávolította, lefejtette azokat a szálakat az életünkről, amik már csak hátráltattak, vagy a teljes önámítás széléről hoztak vissza minket.

Úgyis mondhatnám a belső igazság, amit a Jang Fém képvisel, és a fortély, ügyesség, amit a Patkány jegy képvisel, sokunk lába alól kihúzta a talajt.

Miért is történhetett ennyi változás, szakadás az életünkben?

Mert nem a számunkra fejlesztő, kedvező utat választottuk, és ilyenkor az égi tanács leküldi a „harcost”, akinek az a feladata, hogy megtisztítsa a terepet az új, érkező energiák előtt. Milyen érdekes, hogy a Patkány, mint első állatövi szimbólum a Jang Fémmel összefogva szépen elvágta a szálakat egyik pillanatról a másikra.

 

Most, hogy előkészítettem a terepet, már talán könnyebb lesz megérteni az idei év Jin Fém Bivaly energiáit.

Milyen energiák lesznek jelen 2021 során az életünkben?

Én ezt az évet a lassan járj, tovább érsz évének mondanám. A 2020-as évünk után, fel kell takarítani az apró törmelékeket az utunkból, kiseperni belső szobánkat, és szépen lassan ÚJRAALAPOZNI ÉLETÜNKET!

2021- es év az ÚJRAALAPOZÁS ÉVE!

Mit jelentsen ez? Mit kell újra alapozni, hiszen még mindig káosz van!?

Nos, ha jobban megvizsgáljuk az idei évünket, mindenki észreveheti, hogy mennyire el van foglalva a saját életével, környezete rendbetételével, útja korrigálásával, és milyen sok munkát fektet abba, hogy az új irány, avagy a meglévő, amit reorganizálni kell, jól, hatékonyan működhessen.

Ha körbe nézünk, az olykor felcsattanó indulatok ellenére, valahogy mindenki a befele fordulás, és a nagy erőfeszítések időszakát éli. A család, a munka az idei év jelképei, és önmagunk belső szikrájának csiszolása, fejlesztése, megmutatása a külvilág számára. Ezt a Jin Fém Bivaly féle megmutatkozást, nem úgy kell elképzelni, mintha egy showman kiállna a színpadra, és milliók néznék minden mozdulatát. Inkább, egy stílusos, jó modorú, büszke személyt képzeljünk el, aki felvállalja önmagát, és sikereiért képes, hajlandó dupla-tripla erőfeszítést megtenni, ugyanakkor, mikor elszámolásra kerül a sor, nem fog hátul, szégyenlősen bólogatni, mert ami jár, az jár.

A tisztesség, és a becsület, a belső igazság az idei évben is jelen van, ám ha nem tartjuk be ezen szabályokat nagyot fogunk koppanni az év végéig, vagy a következő évben, hiszen a karma kereke körbe jár.

Idén, nem támogatott a susmákolás! Míg tavaly a nagy káosz közepén, a Patkány furfangosságával meg lehetett találni a kiskapukat, és használni őket, mint menekülő útvonalat; természetesen ez az út nem a nagy tömegek számára volt kikövezve; úgy idén bizony-bizony mindent a NAGY BETŰS ELŐÍRÁS szerint ajánlott véghez vinni. Ugyanakkor, ha valamit nem csinálunk éppen szabályosan, de mindez a nagyvonalúság, egy közösségi elv érdekében történik hajlandó lesz Bivalyunk, a hibát észre véve ugyan, bólintani egyet és tovább lapozni a történetben.

Az idei év során nagyon fontos, hogy belsőnk lelki tisztítását elvégezzük, és támogatva van az igazi életre szóló hivatás megtalálása, annak megalapozása.

4 erény szükséges a sikerhez:

Munka, tisztesség, kitartás, türelem.

Valljuk be, mi emberek azért nem ebben a négy erényben teljesítünk a legjobban, talán ezért is érezzük olyan nehéznek, súlyosnak, visszahúzónak ezt az évet, valahogy sokkal gyorsabban szeretnénk haladni, mindig vissza kell térni egy adott témához, és tökéletesíteni azt.

Nagyon érezhető a teremtés, valamint az elengedés sűrű energiája a levegőben, mert előbb el kell engedni a régit, és megtartva a használható alapokat be kell integrálni az újat.

Azt, hogy mit teremtünk, a mi személyes felelősségünk.

Foglalkozzunk egyészségünkkel! Az alternatív gyógymódok hasznosak lehetnek számunkra.

A meditációra, életünk új alapjainak felfedezésére, azokkal való dolgozásra kitűnő az idei év. Egy támogatói közösség, a család, és a tisztességes hicherarchián alapuló társadalmi rendszerek, fejlődni, növekedni fognak az év során.

Természetesen, jöhetnek idén is hatalmas változások életünkben, ezt jelzi a képlet energiája is, inkább személyes szinten. Ezek érzelmi, lelki megrázkódtatások, és karmikus történések lehetnek.

De miért???? Tesszük fel a kérdést?

Azért, mert nem jó úton jársz, és megkönnyítik a dolgodat odafentről, hogy végre tudd lezárni ezt a fejezetet, és értékesebbet, jobbat építhess helyette.

Persze, mi emberek ezt sokszor nem így éljük meg, inkább valami „Isten csapása” féle történésnek, de ahogy mondani szokása.: „Ha almafákat ültetsz, az almát fog teremni, nem citromot. Ez a karma törvénye.”

Ezért az idei év energiájának képlete alapján azt tanácsolom nektek, próbáljátok meg gyakorolni az elengedést környezetetekkel kapcsolatban, és a megengedést önmagatokkal kapcsolatban. Mikor már úgy érzitek betelik a pohár, és a ház tetőstől a fejetekre omlik, vegyetek ki egy kis szünetet, és pihenjetek egy jól megérdemelt itallal a kezetekben, csak bámulva a naplementét, mert ez a nap is el fog múlni, és jön egy jobb helyette.

Amiben biztosak lehettek, hogy munkátok gyümölcsét le fogjátok aratni, még ha sok időbe és erőfeszítésbe is telik.

Legyetek kitartóak, ne adjátok fel, mert a kincsek kibányászásához idő kell. Garantált a siker, ha hajlandóak vagytok rá, hogy a nagy változások után ÚJRAALAPOZZÁTOK AZ ÉLETETEKET egy sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb, önmagunkkal összhangban lévő feladatokkal teli életperiódus kezdődhet el.

Sok sikert kívánok nekünk 2021-re!

AsztroAmy

GURUjet Team tagja

Többi bejegyzés

A sorsfejtésről…

Lehet, hogy a populárisabb nevén, “kínai asztrológiaként” ismered, de érdemes tudnod, hogy ez a módszer nem csillagjegyek, csillagállások, bolygómozgások vizsgálatára szolgál (csak a Nap–Föld viszonyok

OKTATÁS A GURUjetben

OKTATÁS A GURUjetben 2021 augusztusától elindult a szakmai képzés a GURUjetben, melynek célja, hogy rövid idő alatt átfogó szakmai ismereteket tudjunk átadni. Kiváló oktató gárda

2022 – A nyughatatlan Tigris éve 1.

Kedves Földi Angyalolvasó! 2022 február 4-én már a Tigris évére ébredsz, bár már most is érezheted azt a felfokozódott érzelmi állapotot, izgalmat esetleg feszültséget, izgulást,

Néhány gondolat a Víz elemről

  NÉHÁNY GONDOLAT A VÍZ ELEMRŐL Az 5 elem tana szerint november 15-től kezdődik a Tél a VÍZ elem időszaka, képletemben egy Jin Víz és

Szeretnél naprakész lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülhess az aktualitásokról!

Válaszd ki hogyan szeretnél minket támogatni