2022 – A nyughatatlan Tigris éve 1.

Kedves Földi Angyalolvasó!

2022 február 4-én már a Tigris évére ébredsz, bár már most is érezheted azt a felfokozódott érzelmi állapotot, izgalmat esetleg feszültséget, izgulást, ami meghatározza az előtted álló időszakot. Nem kell, hogy végig így legyen, segítek.
Jöjjön is rögtön az első (legfontosabb) javaslat… 
Nézd meg a fenti képet, mert a lelkedben – most vagy majd kicsit később – hasonló fröcskölésekre, harcokra és felfordulásra számíthatsz. Ha érzelmileg fogékonyabb vagy a nagy átlagnál, ha könnyen magadra veszel dolgokat vagy ha legtöbbször a szíveddel nézed a külvilág dolgait, akkor kicsit több lesz a dolgod a Tigris évében magaddal, de a lehetőségek is inkább téged fognak megtalálni mint az agyas-okos-egós társaidat. 

Az elmúlt 3-5 évben az ész érvek erősebbek voltak az intuíciónál és a megérzéseknél, de még az igazságérzetnél is. A lelkiség, a szív-rezgés el volt nyomva, felülírta az agy. Az okoskodás, a magyarázkodás, az érvelés volt a meghatározó, egyik indok nyomta el a másikat, a dualitás két részre szakított mindent… Az egó, az akarat, az önérzet az egekig ér(t).

Az első és legfontosabb dolgod, hogy szállj le az elmédből a szívedbe és kezd el használni a megérzéseidet! Hallgass a tiszta(!) belső hangodra, az ösztöneidre, a benned lévő Mesterre, Istenre, Sorsra… hívd ahogy jólesik. Hagyd a külső hangokat, a másokat és az egyéb beavatkozó tényezőket.

Jöjjön is rögtön az első (legfontosabb) javaslat…
Nézd meg a fenti képet, mert a lelkedben – most vagy majd kicsit később – hasonló fröcskölésekre, harcokra és felfordulásra számíthatsz. Ha érzelmileg fogékonyabb vagy a nagy átlagnál, ha könnyen magadra veszel dolgokat vagy ha legtöbbször a szíveddel nézed a külvilág dolgait, akkor kicsit több lesz a dolgod a Tigris évében magaddal, de a lehetőségek is inkább téged fognak megtalálni mint az agyas-okos-egós társaidat. Az elmúlt 3-5 évben az ész érvek erősebbek voltak az intuíciónál és a megérzéseknél, de még az igazságérzetnél is. A lelkiség, a szív-rezgés el volt nyomva, felülírta az agy. Az okoskodás, a magyarázkodás, az érvelés volt a meghatározó, egyik indok nyomta el a másikat, a dualitás két részre szakított mindent… Az egó, az akarat, az önérzet az egekig ér(t).Az első és legfontosabb dolgod, hogy szállj le az elmédből a szívedbe és kezd el használni a megérzéseidet! Hallgass a tiszta(!) belső hangodra, az ösztöneidre, a benned lévő Mesterre, Istenre, Sorsra… hívd ahogy jólesik. Hagyd a külső hangokat, a másokat és az egyéb beavatkozó tényezőket.

Fontos! Ahhoz, hogy a belső hangod igazat és tisztán szóljon, hogy valódi segítséget nyújthasson, ki kellene rakni magadból a tudati koszt és káoszt. Meg kellene szabadulnod a beállt gondolataidtól és az elavult hitrendszeredtől. Vagyis engedd meg, hogy az a változás, ami már utat tör magának ezzel a nyughatatlan Tigrissel, megtörténhessen benned is.
Rakd le a logika nagy részét, csak azt tartsd meg, ami éppen szükséges az életben maradáshoz. Vagyis, ha piros a lámpa, de mennél, azért állj meg és várj a zöldre.
Ez az év nem lesz tervezhető, kiszámítható vagy irányítható… És ha nem állsz át a saját életedben ugyanerre, akkor elveszhet sok minden, ami különben maradhatott volna. Ha az agyadra hallgatsz, beszűkülsz. Ha az érzéseidre figyelsz és követed őket, akkor kinyílsz és a világ is hozzá nyílik. Persze kell gondolkodni, felelősséget vállalni, másokra figyelni… De ha tiszta a szív, akkor ez jön magától.

Állítsd át magad mielőbb! Ezt fontos lenne már február 4-ig begyakorolni, mert a február is hozza a fentieket. Nincs bemelegítés, a Tigris jön, elkap és visz magával… Szétkap hamar, ha ellenállsz… Rád ugrik és marcangol, karmol, megsebesít. De ha látja a hajlamot, ordít egyet örömében, felülted a hátára és átszáguld veled a feladataidon. Te választasz… Érvelsz vagy érzel. 
Javaslom, hogy inkább menj át az agyad tisztulási folyamatán úgy, hogy belelazulsz a hétköznapokba. Adj magadnak pár nap szabadságot, ami alatt csak azzal foglalkozol, amihez épp kedved van! Érezz rá, hogyha figyelsz az ösztöneidre és minél lazább tudsz maradni, annál működőképesebb lesz a belső hang és pont azt mutatja meg, amire ott, akkor szükséged van. Meglepődhetsz magad is, mert olyan alternatív megoldások lesznek előtted, amit egóval, logikával, ésszel nem tudtál volna előhozni. 

Kb ez lesz az év. Mindenkinek a maga Sorsában. Azok nyernek a legtöbbet, akik most az intuíciókra, a megérzésekre, az ösztönökre hallgatnak… A Tigris bátor, mozgékony és bármibe kételkedés nélkül hatalmas önbizalommal belemenő hozzáállásával megvalósítva azokat. 

A 2022-es Víz – Tigris és az év legfőbb tulajdonságai: 

Kiszámíthatatlan – mert egy pillanat alatt jön az érzés, hogy ez de kellene… Nulla előjel, nulla magyarázat, nulla előre meghatározható és látható eredmény. Vakfolt a bizonyosság, mert nincs benne logika! De attól még csúcsszuper lesz!

Nyughatatlan és mozgékony – Egy perc alatt jöhet számtalan gondolat, érzelem, ötlet. Javaslom, hogy jegyezd le, amit csak lehet, mert minden aranyat ér! Tényleg megfordulhat veled a világ, és átalakulhat az egész életed – Isten és a Sors akarata szerint… Annál pedig Te sem tudsz tökéletesebbet!

Bátor – Érez, megy és csinálja. Teszi a dolgát, épp ami előtte van, úgy ahogy tudja. Nem gondolkodik, de minden erejét beleadja, megy neki ezerrel, mert tudja, hogy a következő pillanat már késő lehet. A lehetőségek tengere lesz előtted is, csak hallgass a belső hangodra és használd fel, amit mond abban az egyetlen percben!

Kívánom, hogy az éved legyen élvezetes, élményekkel és örömökkel teli, mert ez is Tigris!

Garbóczi Tünde

Ha szeretnéd meghallgatni  Tünde az évről szóló előadását – benne a saját éved kiértékelésével, itt tudod megrendelni. 

Többi bejegyzés

A sorsfejtésről…

Lehet, hogy a populárisabb nevén, “kínai asztrológiaként” ismered, de érdemes tudnod, hogy ez a módszer nem csillagjegyek, csillagállások, bolygómozgások vizsgálatára szolgál (csak a Nap–Föld viszonyok

OKTATÁS A GURUjetben

OKTATÁS A GURUjetben 2021 augusztusától elindult a szakmai képzés a GURUjetben, melynek célja, hogy rövid idő alatt átfogó szakmai ismereteket tudjunk átadni. Kiváló oktató gárda

Néhány gondolat a Víz elemről

  NÉHÁNY GONDOLAT A VÍZ ELEMRŐL Az 5 elem tana szerint november 15-től kezdődik a Tél a VÍZ elem időszaka, képletemben egy Jin Víz és

NÉHÁNY GONDOLAT A FÉM ELEMRŐL

  „Itt van az ősz, itt van újra, S szép, mint mindig, énnekem. Tudja isten, hogy mi okból Szeretem? de szeretem.”   A kínai asztrológia

Szeretnél naprakész lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülhess az aktualitásokról!

Válaszd ki hogyan szeretnél minket támogatni