Archív előadások 2022

Amennyiben egyetért Alapítványunk filozófiájával, kérjük támogassa munkánkat

Lét-kérdések a horoszkópban

Molnárné Gyürki Erika a  GURUjet Alapítvány előadója. 15 éve foglalkozik kínai asztrológiával. Minden magyarországi tanfolyamot elvégzett és németországi csoportban is tanult. Vallja, hogy az asztrológiában mindig tanuló maradsz. Jelenleg Villányi Miklósnál tanul. Kezdetétől tagja az Asztrológusok Magyarországi Egyesületének, ahol részt vett az Asztrológus Etikai Kódex kidolgozásában. Az AME III. kongresszusán szerepelt az előadók listáján. 2020 óta tanít is, a Kínai Állatjegyek tanfolyam után kezdő, majd középhaladó kínai asztrológia tanfolyamot is indított. Rendszeresen tart nyilvános kávézásokat, ahol bármit lehet kérdezni tőle. Erika YouTube csatornáján minden hónapban megtekinthető a következő havi előrejelzés, melyet élőben rögzít, ahol szintén lehet kérdezni. Decemberben többek között erről is beszél előadása alkalmával. A nyilvános előadás után a zártkörű szakmai előadáson kényes témát feszeget, a Függőségeket járja körül.

Ebben az előadásban egy nagyon fontos témát fog körüljárni.

Tartalomból:

 1. Asztrológia és a bulvár horoszkópok
 2. Hányféle az asztrológia?
 3. Kell-e félni az asztrológustól?
 4. Asztrológus és kliens találkozása
 5. Leggyakoribb félelmek
 6. Leggyakoribb kérdések
 7. Látszik-e a halál időpontja?
 8. Betegség-egészség, pénz
 9. Kinek nem elemzünk képletet?
 10. Az előrejelzés szabályai
 11. Asztrológus etikai kódex

Lét-kérdések a horoszkópban” – című előadásunk izgalmasnak ígérkezik. Amennyiben érdekes lehet az Ön számára, tartson velünk 2022. december 7-én, szerdán, 18 órától a ZOOM előadótermünkben.

Az előadáson való részvétel INGYENES minden Klubtag számára.

A ZOOM csatlakozási adatokat az előadás napján tesszük közzé az alapítvány Facebook klub csoportjában.

GURUjet Asztrológiai Alapítvány klubjába az alábbi linken lehet csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

Az előadás visszanézhetőségéről a „JELENTKEZEM” fül alatt olvashat.

Várjuk szeretettel!

Struktúráld az életed!

Hornyánszky Simon sorsfejtéssel és Feng Shui tanácsadással foglalkozó szakember, aki évek óta kutatja a Négy Pillér Sorsfejtés tradicionális módszereit, emellett rendszeres előadója és oktatója Alapítványunknak. Korábban tartott már előadást a „Struktúrák” hagyományos értelmezéséről, de ebben az előadásban egy teljesen új megközelítésből tárja elénk a keleti módszer hiteles alkalmazását.

’’Ebben az előadásban szemléltetem a Négypilléres Sorsfejtés egyik sarokkövét, a képletfelépítést (avagy: struktúrát), rávilágítva az ahhoz kapcsolódó tévhitekre, félreértelmezésekre. Ezzel felvezetem a Struktúrák fogalma és hagyományos értelmezése című kurzust, de olyan megközelítéssel és példákon keresztül, amik azoknak is ismeretbővítő újdonsággal szolgálhatnak, akik korábban már részt vettek a kurzuson.”

 

Az előadás tartalmából:

 1. A struktúra (格局 géjú) és a Szellemiség (神 Shén) fogalmának megkülönböztetése
 2. A struktúra fontossága és szerepe
 3. Példák

 

A ’’Struktúrák fogalma és hagyományos értelmezése” kurzus tavaly már lement élőben, azonban idén novemberben újraindul a már meglévő elméleti tananyaggal  és ÉLŐ gyakorlási lehetőséggel, kérdezz/felelek formában. Szeretettel várunk minden jelentkezőt.

 

Amennyiben érdekes lehet az Ön számára – a ’’Struktúráld az életed!” című ÉLŐ online előadásunk, tartson velünk 2022. november 4-én, pénteken, 18 órától a ZOOM előadótermünkben.

 

Az előadáson való részvétel INGYENES minden Klubtag számára.

 

A GURUjet Asztrológiai Alapítvány klubjába az alábbi linken lehet csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

 

Az előadás visszanézhetőségéről a „JELENTKEZEM” gomb alatt olvashat.

Munka, pénz és anyagiak a horoszkópban

- kínai asztrológia –

Ebben az előadásban Garbóczi Tünde asztrológus, tanár rávilágít azokra az örökzöld kérdésekre, amelyek mindannyiunkat foglalkoztatnak életünk során.

” Bármennyien is hangoztatják, sajnos nem lehet minden a miénk, amit elképzelünk… Nem lesz mindenki dúsgazdag… Nem kap mindenki átlagon felüli fizetést… Az egyik vállalkozás hatalmas sikereket ér el, a másik, épp hogy döcög… Miért van így?  Az asztrológia hogyan tud segíteni abban, hogy beteljesítsük a feladatainkat és mellette megéljük a boldogságot, bőséget, jólétet…?

Bizony vannak kereteink minden téren, nem lehet mindent, hisz az teljes káoszhoz vezetne. A teremtésnek is vannak határai, amin belül kell maradni, viszont ezen kereteken belül a határ a csillagos ég. Ebben az előadásban arról szeretnék beszélni, hogy ezen kereteket hogyan lehet meghatározni, mik azok a mutatók, amin belül megtalálható a bőség, jólét, kiteljesedés az egyén szintjén.”

Az előadást egy 8 alkalmas kurzus is követi majd, mely időtartam alatt az előadó részletesen fogja szemléltetni a fent megnevezett témakört.

A kurzus tájékoztatója hamarosan megjelenik a ’’KURZUSOK” menüpontban!

Munka, pénz és anyagiak” – című előadásunk izgalmasnak ígérkezik. Amennyiben érdekes lehet az Ön számára, tartson velünk 2022. október 11-én, kedden, 18 órától a ZOOM előadótermünkben.

Az előadáson való részvétel INGYENES minden Klubtag számára.

A GURUjet Asztrológiai Alapítvány klubjába az alábbi linken lehet csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

Az előadás videofelvétele kizárólag támogatóink részére elérhető.

Sorsfejtés mint az Élet olvasata

Ebben az előadásban Hornyánszky Simon életvezetési és Feng Shui tanácsadó, oktató bevezet minket a Négypilléres Sorsfejtés életvezetési alkalmazásába, melynek során érinti a főbb alapfogalmakat és alapvető összefüggéseket. Felvezetve ezzel az alapozó kurzust, melyben részletesebben, példák mentén, gyakorlati megközelítéssel ismerteti a módszer alapjait.