Előadások

Az Erény (德 Dé) fogalma a hagyományos sorsfejtésben

és a hozzájuk fűzött tények, tévhitek és hiedelmek

Az Erény Csillagok elmaradhatatlan összetevői az ősi tanításoknak, így a csillagfejtésben, sorsfejtésben épp úgy helyet kaptak, mint a jövendölésben. A 德 Dé kifejezéssel legtöbben a taoista alapmű, a 道德經 Dào Dé Jīng címéből fakadóan találkoztak, amit Út és Erény könyve szavakkal fordítottak le. Sokban hasonlít a magyarul az erő szóból származtatott erényhez (ami: „készség, mely az embert és tetteit jóvá teszi”). Mind a katolikus, mind a taoista, buddhista szemléletben az erények egyfajta erkölcsi vezérelvek, a helyes úton járásra tanítanak, szilárd talajt és határozott irányt adnak a bizonytalan, csapongó elme számára.

Ez azt jelentené, hogy annak, akinek a képletében megtalálható ez a jelképes csillag, az erényes jellem, jóságosan cselekvő? Hiszen megtalálható a Dalai Láma vagy Gandhi képletében is…

Mit jelent akkor Adolf Hitler világháborús sorsidőszakában, Pol Pot kambodzsai tömeggyilkos miniszterelnök születési képletében vagy egy sorozatgyilkosokéban?

Fontos megvizsgálni, hogy milyen minőséget képvisel képletünkben. Valójában támogató erőt képvisel, olyan élethelyzetekben nyújt segítséget, aminek végkimenetele nem rajtunk múlik, bizonytalan helyzetekben megmutathatja a kiutat. Azonban a hagyományos sorsfejtési művek szerint, nem minden esetben erényes módon történik a probléma megoldása.

 

Az előadás tartalmából:

– Hogyan határozható meg? Milyen fajtái vannak?

– Mit jelent a képletben?

– Működik akkor is, ha nincs benne a horoszkópunkban?

 

Rengeteg kérdés felmerül az Erény Csillaggal kapcsolatban. Ebben az előadásban Simon a hagyományos sorsfejtés mentén fogja feltárni a jelképes csillag jelentését, majd egy későbbi időpontban esettanulmányok szemléltetésével mélyebben belemegyünk az Erény Csillag valódi jelentéstartalmába. (lásd; Zártkörű előadások)

 

„Az Erény ( Dé) fogalma a hagyományos sorsfejtésben – című előadásunk izgalmasnak ígérkezik. Amennyiben érdekes lehet az Ön számára, tartson velünk 2022. június 10-én, pénteken, 18 órától a ZOOM előadótermünkbe.

 

 

Az előadáson való részvétel INGYENES minden Klubtag számára.

 

A GURUjet Asztrológiai Alapítvány klubjába az alábbi linken lehet csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

 

Az előadás visszanézhetőségéről a „JELENTKEZEM” fül alatt olvashat.

 

Várjuk szeretettel!

 

3 SHAR megélései és feladatai

- a kínai asztrológiában –

Garbóczi Tünde asztrológus, tanár, sorselemző, Feng Shui szakértő, természetgyógyász. 2002 óta foglalkozik hivatás-szerűen asztrológiával. Küldetésének érzi a hiteles, tapasztalatokra épülő tanítást, segítségnyújtást mások boldogulása érdekében. Napi szinten foglalkozik emberekkel, elemez és tanít, de nem csak asztrológiát, hanem Feng Shuit, Tarot, I Chinget, kreatív írást, buddhizmust, filozófiát és meditációt is.

Tünde ebben az előadásban szemléltetni fogja a Szerencse Csillag helyes megélését, megmutatja hogyan kell kezelni és azt, hogy mire lehet használni, hiszen feladatként fejlődési lehetőséget tartogat számunkra.

3 SHAR Szerencse Csillag 3 egymást követő Zodiákust foglal magában, azaz egy-egy évszakot ölel át. Állandó kihívást jelent számunkra, még akkor is ha nincs benne a horoszkópunkban. Elég az egyik Zodiákus jelenléte ahhoz, hogy életre szóló feladatot hozzon.

A feladat nem más, mint saját magunknak korlátokat állítani három oldalról, mint test-lélek-szellem. Rá kell jönnünk arra, hogy nem tudjuk teljes mértékben iránytani életünket, időnként szükségszerűvé válik átgondolni hitrendszerünket, szabályokat kell hoznunk és ezt be is kell tartanunk annak érdekében, hogy ne legyünk kiszolgáltatva a Sorsszerű eseményeknek, korlátoknak.

Fontos tudni azonban, ha nem tarjuk be az általunk felállított korlátokat a Sors leveri rajtunk, főleg azoknál a személyeknél, akiknek a három Zodiákusból valamelyik benne van a képletben. Amennyiben egyik sincs, akkor időszakosan, abban az évszakban kiemeltem kell foglalkoznunk a 3 SHAR feladataival. A feladatok elmulasztása gyakran lehet betegségek okozója is, akadályokat és gátakat is hozhat. Sokszor pihenésre késztet, vagy más irányba akar terelni bennünket.

Az előadáson megtudhatjuk, hogyan tudjuk kiszámítani a saját 3 SHAR Csillagunkat.

 

„3 SHAR megélései és feladatai – című előadásunk izgalmasnak ígérkezik. Amennyiben érdekes lehet az Ön számára, tartson velünk 2022. május 4-én szerdán, 18 órától a ZOOM előadótermünkbe.

Az előadáson való részvétel INGYENES minden Klubtag számára.

A GURUjet Asztrológiai Alapítvány klubjába az alábbi linken lehet csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

Az előadás visszanézhetőségéről a „JELENTKEZEM” fül alatt olvashat.

 

Várjuk szeretettel! Honnan jöttem és hova tartok?

- avagy mi a jelen inkarnáció alapja és küldetése -

Pintér Erzsébet sorselemző, asztrológus, spirituális tanácsadó a „Sorsom misztikája-tarot, asztrológia” Facebook oldalán nap, mint nap szebbé, teljesebbé varázsolja mindazok életét, akik saját, egyéni önvalójukat, istenemberi lényüket próbálják felfedezni az asztrológia és a Tarot segítségével. Az április 26-i előadásában a következő kérdésekre keresi a választ:

 

„Az IC és MC tengelyek az asztrológiai képletünk két meghatározó sarokpontjai, kiegészülve a IV. és X. ház üzenetivel, mely földi boldogulásunk kulcskérdéseit tartalmazza.

 

S hogy miről beszélgethetünk eme két terület kapcsán?

Hogy milyen készségeket hoztunk magunkkal

Mi az, ami már eleve a mienk, mert már “megszereztük” előző életeinkben, tehát születésünk jogán alkalmazhatjuk

Mi az alaptörekvése ennek az életnek (megannyi belső késztetés válhat ezzel az információval sokkal nyilvánvalóbbá és érthetőbbé)

Milyen hozott feladatunk lehet, amivel nem kerülhetjük el, hogy foglalkozzunk vele

Mi ennek az inkarnációnak a küldetése, mi a sorsút, melyet leszületésünk előtt önmagunk számára jelöltünk ki

Milyen minőség, hozzáállás gyakorlása az, amely mindig (!) megoldást hoz a számunkra

Melyik belső késztetés az, amelynek, ha elég bátrak vagyunk teret adni, akkor mindig (!) előbbre jutunk, és általa egyszerűen helyére kerülnek a dolgok az életünkben

 

Az előadást élő példákon keresztül szeretném felvezetni, így akik  hozzászólásban előre megadják a születési adataikat  azok közül párat kielemzek (amennyi csak bele fér az egy órába).”

 

A HONNAM JÖTTEM ÉS HOVA TARTOK című előadás izgalmasnak ígérkezik, amennyiben felkeltette az érdeklődését, tartson velünk 2022. április 26-án kedden, 17 órától a GURUjet ZOOM előadótermében.

Az előadáson való részvétel ingyenes minden klubtag számára.

A GURUjet Facebook Klub csoportjába itt tud csatlakozni:

https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

 

A visszanézhetőségről a „JELENTKEZEM” fül alatt olvashat.

Várjuk szeretettel!

Az Üresség (空 Kōng) fogalma a hagyományos sorsfejtésben

és a hozzá fűzött tények, hiedelmek és tévhitek

Hornyánszky Simon sorsfejtéssel és Feng Shui tanácsadással foglalkozó szakember, aki évek óta kutatja a kínai asztrológia klasszikus módszereit, és eredményeit néhány éve már saját iskolájában adja át. Most azonban itt a GURUjet-ben, az Üres Elem fogalmát magyarázza el nekünk a hagyományos sorsfejtési szakirodalom alapján.

„Az Üres jegyeket sok hiedelem övezi, mert homályos, megfoghatatlan, képlékeny jelleget kölcsönöznek azoknak a minőségeknek, amikre vonatkoznak. A sorsfejtési alapművek úgy emlegetik az ilyen jegyeket, mint amik nem tudják ellátni azokat a szerepeket, amiket egyébként betölthetnének a képlet működésében. Az értelmezésüket nehezíti, hogy olykor vitatott esetek is előfordulnak, melyeknél mintha nem érvényesülne az “üres” jelleg. Másoknál pedig a körülmények, a képlet tágabb összefüggései, kölcsönhatásai mentén megszűnik “üresnek” lenni, “telivé” válik, így betöltheti a szerepét. Továbbá bizonyos esetekben az “üres” minőségnek is meglehetnek az előnyei: megkönnyítheti a kapcsolódást a megfoghatatlannal dolgokkal, így meditációra, spiritualitásra, szerzetesi életre való alkalmasságot tükrözhet.

Különös érzéked van a megfoghatatlan dolgokhoz (spiritualitás, eszmék, meditáció, hit stb.)?

Tapasztaltál már olyat, hogy amikor

– egy életterületen boldogulni igyekeztél, mintha nem lett volna lehetőséged semmire?

– egy jegyet hasznosnak gondoltál, mégsem tudtad használni, mintha ott sem lett volna?

– egy jegyet kedvezőtlennek véltél, mégsem lett belőle baj, mintha ott sem lett volna?

Előfordulhat, hogy épp egy ún. Üres jegy érintett az esetedben.

Az előadás tartalmából:

– Hogyan határozható meg?

– Hogyan gyakorol hatást a képletre?

– Hogyan kezelhető a hatása?

Mindezt hírességek példáival alátámasztva, kitérve néhány népszerű elképzelésre is.”

Amennyiben érdekes lehet számodra Az Üresség (空 Kōng) fogalma a hagyományos sorsfejtésben című előadás, tartson velünk 2022. április 8-án, pénteken, 18 órától a GURUjet ZOOM előadótermében.

Az előadáson való részvétel ingyenes minden klubtag számára.

A GURUjet Facebook Klub csoportjába itt tud csatlakozni:

https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

A visszanézhetőségről a „JELENTKEZEM” fül alatt olvashat.

Várjuk szeretettel!

2022 a Jupiter éve

Második negyedéves előrejelzés

Pintér Erzsébet sorselemző, asztrológus 2022-ben a GURUjet Asztrológiai Alapítvány szervezésében négy alkalommal tart előadást, mely a Jupiter év aktuális negyedéveinek várható energiáiról, előrejelzéseiről szól. A március 24-i előadásból megtudhatjuk, hogy mit hoz számunkra 2022 második negyedéve.