Előadások

Struktúráld az életed!

Hornyánszky Simon sorsfejtéssel és Feng Shui tanácsadással foglalkozó szakember, aki évek óta kutatja a Négy Pillér Sorsfejtés tradicionális módszereit, emellett rendszeres előadója és oktatója Alapítványunknak. Korábban tartott már előadást a „Struktúrák” hagyományos értelmezéséről, de ebben az előadásban egy teljesen új megközelítésből tárja elénk a keleti módszer hiteles alkalmazását.

’’Ebben az előadásban szemléltetem a Négypilléres Sorsfejtés egyik sarokkövét, a képletfelépítést (avagy: struktúrát), rávilágítva az ahhoz kapcsolódó tévhitekre, félreértelmezésekre. Ezzel felvezetem a Struktúrák fogalma és hagyományos értelmezése című kurzust, de olyan megközelítéssel és példákon keresztül, amik azoknak is ismeretbővítő újdonsággal szolgálhatnak, akik korábban már részt vettek a kurzuson.”

 

Az előadás tartalmából:

  1. A struktúra (格局 géjú) és a Szellemiség (神 Shén) fogalmának megkülönböztetése
  2. A struktúra fontossága és szerepe
  3. Példák

 

A ’’Struktúrák fogalma és hagyományos értelmezése” kurzus tavaly már lement élőben, azonban idén novemberben újraindul a már meglévő elméleti tananyaggal  és ÉLŐ gyakorlási lehetőséggel, kérdezz/felelek formában. Szeretettel várunk minden jelentkezőt.

 

Amennyiben érdekes lehet az Ön számára – a ’’Struktúráld az életed!” című ÉLŐ online előadásunk, tartson velünk 2022. november 4-én, pénteken, 18 órától a ZOOM előadótermünkben.

 

Az előadáson való részvétel INGYENES minden Klubtag számára.

 

A GURUjet Asztrológiai Alapítvány klubjába az alábbi linken lehet csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

 

Az előadás visszanézhetőségéről a „JELENTKEZEM” gomb alatt olvashat.

Munka, pénz és anyagiak a horoszkópban

- kínai asztrológia –

Ebben az előadásban Garbóczi Tünde asztrológus, tanár rávilágít azokra az örökzöld kérdésekre, amelyek mindannyiunkat foglalkoztatnak életünk során.

” Bármennyien is hangoztatják, sajnos nem lehet minden a miénk, amit elképzelünk… Nem lesz mindenki dúsgazdag… Nem kap mindenki átlagon felüli fizetést… Az egyik vállalkozás hatalmas sikereket ér el, a másik, épp hogy döcög… Miért van így?  Az asztrológia hogyan tud segíteni abban, hogy beteljesítsük a feladatainkat és mellette megéljük a boldogságot, bőséget, jólétet…?

Bizony vannak kereteink minden téren, nem lehet mindent, hisz az teljes káoszhoz vezetne. A teremtésnek is vannak határai, amin belül kell maradni, viszont ezen kereteken belül a határ a csillagos ég. Ebben az előadásban arról szeretnék beszélni, hogy ezen kereteket hogyan lehet meghatározni, mik azok a mutatók, amin belül megtalálható a bőség, jólét, kiteljesedés az egyén szintjén.”

 

Az előadást egy 8 alkalmas kurzus is követi majd, mely időtartam alatt az előadó részletesen fogja szemléltetni a fent megnevezett témakört.

A kurzus tájékoztatója hamarosan megjelenik a ’’KURZUSOK” menüpontban!

 

Munka, pénz és anyagiak” – című előadásunk izgalmasnak ígérkezik. Amennyiben érdekes lehet az Ön számára, tartson velünk 2022. október 11-én, kedden, 18 órától a ZOOM előadótermünkben.

Az előadáson való részvétel INGYENES minden Klubtag számára.

A GURUjet Asztrológiai Alapítvány klubjába az alábbi linken lehet csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

Az előadás visszanézhetőségéről a „JELENTKEZEM” fül alatt olvashat.

 

Várjuk szeretettel!

Sorsfejtés mint az Élet olvasata

Ebben az előadásban Hornyánszky Simon életvezetési és Feng Shui tanácsadó, oktató bevezet minket a Négypilléres Sorsfejtés életvezetési alkalmazásába, melynek során érinti a főbb alapfogalmakat és alapvető összefüggéseket. Felvezetve ezzel az alapozó kurzust, melyben részletesebben, példák mentén, gyakorlati megközelítéssel ismerteti a módszer alapjait.

Hagyományos sorsfejtési alapelvek mentén igyekszik tisztázni a közkeletű tévhiteket, félreértelmezéseket, rávilágítva a hiteles alkalmazás kulcsfontosságú tényezőire.

Az előadás tartalmából:

  1. A sorsfejtés hatóköre: emberélet és életesemények
  2. Születési adottságok, hajlamok és fejlődési lehetőségek
  3. Kihívások és ugródeszkák az élet során

Ez az előadás az októberben induló 10 alkalmas kurzus felvezetésére szolgál, amelyre itt a honlapon a „KURZUSOK” menüpont alatt lehet jelentkezni. Keressen rá a kiválasztott kurzusra és kattintson a „JELENTKEZEM” gombra.

Ha szeretne többet megtudni előadónkról, kattintson az ’’ELŐADÓINK” menüpontra.

Amennyiben a ’’Sorsfejtés mint az élet olvasata” című előadásunk felkeltette érdeklődést várjuk szeretettel 2022.szeptember 8-án, csütörtökön, 18 órától ZOOM előadótermünkben.

Az előadáson való részvétel INGYENES minden Klubtag számára.

A GURUjet Asztrológiai Alapítvány klubjába az alábbi linken lehet csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

Az előadás visszanézhetőségéről a „JELENTKEZEM” fül alatt olvashat.

Életfeladatok a Zodiákusokban

- kínai asztrológia –

A Zodiákusok életfeladatai kurzus tematikájáról és az alapjairól szól ez az előadás. Garbóczi Tünde asztrológus, tanár egy általa választott Zodiákust mutat be, szemléltetve hogyan kell elképzelni ezt a fajta megközelítést, természetesen, csak ami belefér az előadás 2. részébe, mely ízelítő lesz a szeptember 12-én induló 8 alkalmas elméleti kurzus felépítéséről.