Előadások

2023 Jin Víz Nyúl éve

- éves előrejelzés Garbóczi Tünde előadásában -

A februárban megtartandó ingyenes előadásunk tájékoztatóját hamarosan közzétesszük . Addig is vegyen részt korábbi előadásainkon.

Lájkolja Facebook-oldalunkat, hogy ne maradjon le aktualitásainkról.

https://www.facebook.com/gurujet.alapitvany/

Ha szeretne többet megtudni Alapítványi munkánkról csatlakozzon Facebook privát csoportunkhoz:

https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

Köszönjük!

hamarosan…

Az összeillőség mítosza a sorsfejtésben

A képletek összevetése az egyik legizgalmasabb terület a sorsfejtésben. Ebben az előadásban Hornyánszky Simon sorsvezetési tanácsadó a képletek egymásra gyakorolt hatásait tárja elénk. A képletösszevetésnek az a célja, hogy a vizsgált személyek jobban megismerjék egymást, felismerjék azokat a lehetőségeket, amelyeket a közös feladatok megoldásához kaptak.

’’Gyakori kérdés egy sorsfejtőhöz egy romantikus kapcsolat elején, hogy a kiszemelt másik vajon illik-e a kérdezőhöz, vajon a “csillagok szerint” ő lesz-e a Nagy Ő. A párkapcsolatra vágyók pedig kérdezhetik, hogy vajon mikor lép az életükbe a szép szőke herceg(nő). Ebben az előadásban bemutatok néhány közkedvelt technikát az összeillőség feltérképezésére, illetve jeles időszakokat egy lehetséges másik fél felbukkanására.’’

 

– Mi alapján illeszkednek egymáshoz jegyek?

– Ha a jegyek összeillenek, az egyúttal összeillő embereket is jelent?

– Mikor várható a szerelem?

 

Ez az előadás a 2023. február 17-én induló 10 alkalmas kurzus felvezetője lesz.

Az induló kurzusról bővebben itt lehet olvasni:

https://gurujet.hu/kurzusok/

 

Összeillőség mítosza a sorsfejtésben’’ – című előadásunk izgalmasnak ígérkezik. Amennyiben érdekes lehet az Ön számára, tartson velünk 2023. február 9-én, csütörtökön, 18 órától a ZOOM előadótermünkben.

 

Az előadáson való részvétel INGYENES minden Klubtag számára.

A ZOOM csatlakozási adatokat az előadás napján tesszük közzé az alapítvány Facebook klub csoportjában.

A GURUjet Asztrológiai Alapítvány klubjába az alábbi linken lehet csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

Az előadás visszanézhetőségéről a „JELENTKEZEM” gomb alatt olvashat.

 

Várjuk szeretettel!

Gyermekeink megértése és elfogadása

- a kínai asztrológia segítségével -

Árvay Angelika kínai asztrológus, közgazdász végzettséggel és nemzetközi borakadémikus (WSET) képesítéssel is rendelkezik. De vajon, hogy jutott el a keleti módszer szeretetéig? A kínai asztrológia berobbant az életébe. Egy videó keltette fel az érdeklődését, majd részt vett egy elismert iskola tanfolyamán, ahol elsajátította a kínai asztrológia módszerét. Lenyűgözte a Négypilléres sorsfejtés logikai láncolata, valamint az is, hogy az intuíció nem várt csavarokat hozhat be egy elemzésbe. Gyermekei megértése miatt vágott bele a tanulásba, azonban az elsajátított ismeretek az önismereti útját is segítik. Úgy gondolja, hogy élete végéig tanulnia kell. A hozzáfordulókat abban tudja segíteni, hogy átadja a képletben lévő üzeneteket, így könnyebben meg tudják oldani az élet adta akadályokat.

“A gyermeknevelés és gyermekünk megértése sokszor kihívások elé állítják a szülőket, ráadásul nagy a társadalmi nyomás, az elvárások is. Már az óvodában elindul, az iskolában még erősebb az, hogy nagyon sokat várnak a gyerekektől (és így a szülőktől is), nem véve figyelembe azt, hogy minden kis gyermek más – más adottságokkal, tulajdonságokkal és motivációval érkezik.

Az elemzés során egy asztrológus arra tud rávilágítani , hogy mi az ami az adott gyerektől elvárható és mi az ami nem. Sokszor a szülők saját magukkal hajlamosak összehasonlítani a gyereket, holott az öt változási állapot különbözősége, más állatjegyek a képletben nagyon más működést jelenthetnek.

A szülők számára segítség, ha egy külső szem nézi meg a gyermeket (és őket) és támpontot nyújthat, hogy mire kell fókuszálni, hogy a kapcsolat javuljon és a gyermek megfelelő támogatást kapjon. “

 

Az előadás tartalmából

  1. Gyermekeink megértése és elfogadása – elemzés menete a kínai asztrológiával
  2. Mit nézzünk az elemzés során (öt változási állapot, állajtegyek, fókuszpontok)
  3. Milyen kérdések segíthetnek abban, hogy minél hasznosabb legyen az elemzés?
  4. Bemutatok egy konkrét esettanulmányt a lényegesebb elemzési pontokkal.

 

Árvay Angelika elérhetősége: www.horoszkop.hu

 

’’Gyermekeink megértése és elfogadása” című előadásunk ingyenesen megtekinthető és visszanézhető. Amennyiben nem tud élőben jelen lenni, semmi gond, regisztráljon a megadott e-mail címen és ingyenesen elküldjük az előadás linkjét.

Regisztrálni a gurujetclub@gmail.com e-mail címen lehet!

 

Az előadást 2023. február 7-én, kedden tartjuk a GURUjet ZOOM előadótermében.

Ha szeretne többet megtudni Alapítványi munkánkról csatlakozzon Facebook privát csoportunkhoz:

https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

 

Kövesse Facebook-oldalunkat, hogy ne maradjon le aktualitásainkról.

https://www.facebook.com/gurujet.alapitvany/

2023 a 癸卯 Gui-Mao, avagy a "fekete nyúl" éve

- éves előrejelzés -

Hornyánszky Simon sorsfejtéssel és Feng Shui tanácsadással foglalkozó szakember, aki évek óta kutatja a Négypilléres Sorsfejtés (ismertebb nevén kínai asztrológia) klasszikus módszereit, és eredményeit néhány éve már saját iskolájában adja át. Állandó előadója alapítványunknak, számos előadását láthatták már a GURUjet klubjában, most azonban a 2023-as év energiát, a 癸卯 Gui-Mao, avagy a “fekete nyúl” évét fogja szemléltetni nekünk.

’’2023 a 癸卯 Gui-Mao, avagy a “fekete nyúl” éve, ami a Yin Víz és a Yin Fa erőinek együttesét képviseli. A leginkább yin jellegű, ciklusvégi Yin Víz jegyéhez a halál, homály, üresség, köd, kiszámíthatatlanság, bizonytalanság társul, de épp úgy jelenti az Élet Vizét, az újjászületést, azt az erőt, ami “fejlődést hoz valamennyi létező számára” (發育萬物 fāyù wànwù). A Yin Fa lágy, törékeny növények száraihoz hasonlatos, de sok kenderszál egymásba fonódva erősebben tart az acélnál. A közhiedelemben a nyúl egy gyáva állat, ám sok mesében épp a furfangosságával keveredik ki a bajból, sőt, egy tanzániai népmesében még a hiénát és az oroszlánt is felfalja. Minden jegy attól is függ tehát, hogy miként használjuk őket. Önkéntelenül elszenvedjük-e a hatásukat vagy tudatosan, felkészülten kiaknázzuk a lehetőségeit?

 

– Mikor kezdődik pontosan ez a napév Magyarországon?

– Milyen összjátékra utal általánosságban ez a pillér?

– Milyen lehetőségeket hordoz személyesebb szinten?

 

Ajánlom továbbá a Víz jegyek megismeréséhez ezt az írásomat: https://osvalo.hu/osviz-gui-ren-eletvezetesi-hajtoerok/ ’’

 

Mindannyian várjuk már az új év energiáit, de hogy ez mit hoz nekünk és ezt, hogyan tudjuk jól hasznosítani, ahhoz ad segítséget ez az előadás, amelyet 2023. január 13-án, pénteken, 18 órától tartunk ZOOM előadótermünkben.

 

A ZOOM csatlakozási adatokat az előadás napján tesszük közzé az alapítvány Facebook klub csoportjában.

Az előadáson való részvétel INGYENES minden Klubtag számára.

A GURUjet Asztrológiai Alapítvány klubjába az alábbi linken lehet csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

 

 A részvételről és a visszanézhetőségről a „JELENTKEZEM” gomb alatt olvashat.

Archív előadások 2022

Érdekelnek régebbi előadásaink is? A”MEGNÉZEM” gombra kattintva megtekintheted 2022-es év archív előadásait.

Archív előadások 2021

Érdekelnek régebbi előadásaink is? A”MEGNÉZEM” gombra kattintva megtekintheted 2021-es év archív előadásait.

Amennyiben egyetért Alapítványunk filozófiájával, kérjük támogassa munkánkat

Válaszd ki hogyan szeretnél minket támogatni

Szeretnél naprakész lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülhess az aktualitásokról!