Előadóink

Hornyánszky Simon

Feng Shui és sorsvezetési tanácsadó

Módszertanom a klasszikus kínai szakirodalom alapműveire, az ott lejegyzett alapelvekre épül. Átfogó szemlélettel, egységes egészként alkalmazom a tanácsadásaim során a Négypilléres Sorsfejtés (BaZi), a Feng Shui térszemléleti és a Qi Men Dun Jia helyzetkezelési módszereket.

Emellett foglalkozom a mai, korszerű alkalmazásokkal is (pl. üzleti modellek, pályaválasztás, ösztönző hajtóerők feltérképezése, képletösszevetés stb.), mely a tanfolyamomnak szintén a részét képezi, amellett, hogy a sorsfejtés technikai hátterére, az alapelvekre helyezem a hangsúlyt, és valós esettanulmányokkal, mai példákkal támasztom alá a XVI-XIX. századi művekből idézett szövegeket.

Garbóczi Tünde

asztrológus, tanár, feng shui tanácsadó

Szenvedélyem az Asztrológia. 2000 óta foglalkozom keleti kultúrával azon belül az 5 Őselem tanával, nyugati és keleti asztrológiával, 2007 óta pedig tanítom is a kínai Sorselemzést, valamint a hozzá kötődő I Ching jóslást.

Hiszek a sorsban és abban hogy mindannyian bizonyos életcéllal és feladattal érkeztünk erre a csodás Földre, amit az asztrológia pontosan megmutat nekünk.

Abban tudok neked segíteni, hogy mielőbb rátalálj erre a csodás útra vagy megtanítom neked a sorselemzést, hogy Te is tudj másoknak boldog élet tanácsokat adni és segíteni.

Molnárné Gyürki Erika

kínai asztrológus, FS tanácsadó és oktató

Hiszem, hogy a szerencsénket magunk alakítjuk és az asztrológia ebben támaszunkra lehet.  Hozzásegít az önismerethez, környezetünk megértéséhez és kapcsolataink megfelelő humorral történő kezeléséhez.

2007 óta foglalkozom kínai asztrológiával. Több, mint 30 évet lehúztam különböző cégeknél a gazdasági szférában, mára főállású asztrológusként dolgozom. Ezen belül 2017-ben az üzleti asztrológia, mint irány kezdett érdekelni. 2020 óta a tanácsadás mellett tanfolyamokat is tartok. Van egy csoportom, ahol hetente együtt kávézunk, van YouTube csatornám és egy működő weboldalam, ahol többet tudhatsz meg rólam.

Szeghalmi Etelka

boldogság mentor, Öt Elem életvezetési tanácsadó

 

Minden ember a boldogsághoz vezető ösvényt keresi és hiszek benne, hogy ez az út önmagadon, a benned rejlő potencialitás megélésén, kibontakoztatásán és a világban való megjelenítésén keresztül érhető el.

Ennek megtámogatásához alapvetően Öt Elemen alapuló rendszereket használok, úgy mint Négypilléres Sorsfejtés (BaZi), Qi Men Dun Jia, ami rendkívül praktikus és gyakorlati eszköz döntéshozáshoz és stratégia alkotáshoz, valamint az Öt Elem Életvezetési rendszere, mely a mindennapok szintjén ad elképesztően hasznos iránymutatást. Ezenkívül Théta Healinget is gyakran alkalmazok, mert remek kiegészítésnek találtam mind az önmagammal, mind a másokkal való munka folyamán.

Amennyiben egyetért Alapítványunk filozófiájával, kérjük támogassa munkánkat

Válaszd ki hogyan szeretnél minket támogatni

Szeretnél naprakész lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülhess az aktualitásokról!