Kurzusok

"Fókuszban a Zodiákusok" kurzus

10 alkalmas kurzus az állatjegyekről, Garbóczi Tünde asztrológus, tanár előadásában.

 

Új formában újra elérhető lesz a nagy sikerű “Fókuszban a Zodiákusok” kurzus!

A kínai asztrológia a nyugati kultúrában, elsősorban a 12 állatjegyéről ismert, de ez a horoszkóp első megközelítése csupán.

Ebben a kurzusban részletesen foglalkozunk a 12 zodiákussal, megvizsgáljuk és elemi részeire bontjuk az állatjegyek minőségeit, analógia szinten, nemek szerint, megnézzük hogyan viselkedik felnőttként vagy gyermekként, valamint polaritásuk szerint is.

Mélyebben belemegyünk az állatjegyek általános jellemzésébe, megtanuljuk típusait és alkategóriáit, annak megjelenési formáit különböző élethelyzetekre nézve.  Például megvizsgáljuk, hogy milyen egy nő Patkány, vagy egy férfi, milyen a nyugdíjas Patkány, a fiatal Patkány, a gazdag és a szegény Patkány, a téli-és nyári Patkány…

A kurzus alatt górcső alá vesszük az összes állatjegyet, megnézzük például, hogy miként viselkedik egy Patkány, ha találkozik egy Kutyával.

Bónuszként a Zodiákusok egymás közti kapcsolatát is értelmezzük, utalva a párkapcsolati, szülő-gyermek, főnök-beosztott és üzleti kapcsolatokra egyaránt.

A kurzus alkalmával nem csak tananyagi információkhoz juthatunk hozzá, hanem olyan tudásanyaghoz is, ami nem szerepel a tankönyvekben. Az előadó egy „gondolkodás formára” szeretne rávezetni bennünket, aminek segítségével „összeáll a kép” a Zodiákusok meghatározását illetően.

Előadónkról: Garbóczi Tünde asztrológus, tanár, Feng Shui szakértő 2002 óta foglalkozik keleti kultúrával, azon belül az 5 Őselem tanával, nyugati és keleti asztrológiával. 2007 óta tanítja a kínai Sorselemzést és a hozzá kötődő I Ching jóslást. Hisz abban, hogy mindannyian bizonyos életcéllal és életfeladattal érkeztünk a Földre, amit az asztrológia tudománya megmutat nekünk. Garbóczi Tündéről bővebb információt az ELŐADÓINK menüpont alatt olvashat.

Kinek ajánljuk?

Elsősorban végzett, gyakorló kínai asztrológusoknak továbbképzés céljából, de igazából bárkinek, akinek van némi előképzettsége és érdeklődik a kínai asztrológia iránt.

8 előadás (20 óra tananyag) + két élő kérdezz felek!

 

Technikai tudnivalók:

Az előadások felvételről folynak, amelyeket egy zárt facebook csoportban tekinthetnek meg, továbbá a ZOOM alkalmazás használatával a kurzus időtartama alatt két alkalommal élőben az előadó válaszol a kérdésekre, melyről  készül videofelvétel és  szintén visszanézhető.  Erről részleteket a jelentkezési lapon lehet olvasni.

 

Előadások feltöltési időpontjai és az élő bejelentkezések időpontjai

  1. 2022. június 10. péntek 17 óra Kurzus nyitó ÉLŐ (ZOOM) + 1. előadás
  2. 2022. június 17. péntek 2.előadás
  3. 2022. június 24. péntek 3.előadás
  4. 2022. július 1. péntek 4.előadás
  5. 2022. július 8. péntek 5.előadás
  6. 2022. július 15. péntek 6.előadás
  7. 2022. július 18. hétfő ÉLŐ „Kérdezz felelek” 18 óra (ZOOM)
  8. 2022. július 22. péntek 7.előadás
  9. 2022. július 29. péntek 8.előadás
  10. 2022. augusztus 8. hétfő ÉLŐ „Kérdezz felelek” és kurzus záró 18 óra (ZOOM)

Jelentkezni az alapitvany@gurujet.hu e-mail címen lehet, 2022. június 9-ig! DE!!!

 

Mivel az előadások felvételről folynak, a kurzus időtartama alatt bármikor lehet jelentkezni, mert a már leadott előadásokat is vissza lehet nézni.  Ebben a formában történő távoktatásnak előnye, hogy az adott időtartam alatt a saját időbeosztása szerint nézheti meg a hallgató az előadásokat.  Időponthoz kötötten csak két alkalommal kell jelen lenni, amikor az előadó élőben válaszol a hallgatók kérdéseire.

A résztvevők részére a kurzus végeztével 2022. november 01.napjáig a felvételek korlátlanul elérhetőek. November 02. napján a kurzus csoport a Facebookról törlődik.

 

A regisztráció után egy Jelentkezési lapot küldünk.

 

A Jelentkezési lapot 2022.06.09-ig, kitöltve és aláírva vissza kell küldeni a megadott e-mail címre. A regisztráció akkor válik véglegessé, ha a részvételi díj megérkezett az Alapítvány számlájára.

 

A kurzus díja:  

Támogatóinknak: 29.900 Ft

Egyéb résztvevőknek: 37.900 Ft

melyet egy összegben, legkésőbb 2022.06.09-ig kérünk átutalni az Alapítvány számlájára.

 

Erste Bank: 11600006-00000000-94394643

IBAN: HU68116000060000000094394643

 

Helyszín: A világ bármely pontjáról csatlakozhat, nincs szüksége másra, mint egy kis időre,  amit önmagára fordíthat!

 

Várjuk szeretettel!

"ÖT ELEMES ÉLETVEZETÉS" kurzus

6 alkalmas kurzus Szeghalmi Etelka és Wágner Mária előadásában

 

Az Öt Változási Állapot vagy ahogyan leggyakrabban hivatkoznak rá Öt Elem, a kínai asztrológia egyik, ha nem a legfontosabb alapköve. Az Öt Elem azért nagy kihívást jelentő téma, mert bár igen sokat lehet tanulni róla, ám mindig vannak újabb mélységek, amik tudásunkat más megvilágításba tudják helyezni.

Nagyon sokféleképpen elemezhetünk egy képletet, mégis friss, de egyben gyakorlatias megközelítést ad, ha visszatérünk a gyökerekhez és az Öt Elem szempontjából vizsgáljuk meg.

Mi rendkívül fontosnak tartjuk ennek a tudásnak a folyamatos mélyítését, ezért ez a kurzus ebben nyújt nagy segítséget.

Előadóinkról:

Szeghalmi Etelka boldogság mentor, aki 20 éve foglalkozik harcművészetekkel, kínai Öt Elemmel, taoizmussal és önműveléssel így vezetett el útja a Négy Pilléres Sorsfejtéshez, a Qi Men Dun Jiához és a Thétahealinghez.

Wágner Mária a Gurujet Alapítvány kurátora, közgazdász, 20 éve foglalkozik taoizmussal,azon belül az Öt Elem Tanával, Tai Ji Quannal és Qigonggal.

Mindketten gyakorló meditációs trénerek, amit a Five Wisdom Institute keretein belül sajátítottak el.

Bővebben itt a honlapon, az „ELŐADÓINK” menüpontban olvashat róluk.

 

Kinek ajánljuk?

Igazából bárkinek ajánljuk, aki érdeklődik a kínai Öt Elem gyakorlati alkalmazása iránt, vagy csak szeretne bővebb ismereteket szerezni ezen a téren.

Illetve kifejezetten ajánljuk mindazoknak, akik kínai asztrológia vagy tradicionális nevén, a Négy Pillér Sorsfejtéssel foglalkoznak, mivel remek kiegészítése lehet ennek a rendszernek.

 

Mire számíthatsz?

Az Öt Elem részletes bemutatása könnyen alkalmazható gyakorlati példákkal.

A Négy Pillér képletdinamika megismerése Öt Elemes megközelítésben

Harmóniára törekvő taoista elemzési szempontok a képletelemzésben (például Három Kincs)

Sok-sok példa és gyakorlás a személyes és hozott képletek alapján

Interaktív, jó hangulatú alkalmak

 

A képzésről:

heti 1 alkalom 6 héten keresztül (2×45 perc) rövid szünet közbeiktatásával

 

Az előadások élőben folynak a ZOOM alkalmazás használatával. A hallgatók bekerülnek egy Facebook privát csoportba, ahol az előadások videofelvételeit meghatározott ideig visszanézhetik. Erről részleteket a jelentkezési lapon lehet olvasni.

 

Tervezett időpontok:

május 21, szombat 16 órától

május 26, csütörtök 18 órától

június 1, szerda 18 órától

június 15, szerda 18 órától

június 22, szerda 18 órától

június 29, szerda 18 órától

 

Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

 

Regisztrálni az alapitvany@gurujet.hu e-mail címen lehet!

A regisztráció után egy Jelentkezési lapot küldünk.

A Jelentkezési lapot 2022.05.14-ig, kitöltve és aláírva vissza kell küldeni a megadott e-mail címre. A regisztráció akkor válik véglegessé, ha a részvételi díj megérkezett az Alapítvány számlájára.

 

A kurzus díja:           

37.900 Ft / 6 alkalom

29.900 Ft / 6 alkalom Támogatóinknak

melyet egy összegben, legkésőbb 2022.05. 16-ig kérünk átutalni az Alapítvány számlájára.

Erste Bank: 11600006-00000000-94394643

IBAN: HU68116000060000000094394643

 

Helyszín: A világ bármely pontjáról csatlakozhatsz, nincs szükséged másra, mint egy kis időre, amit önmagadra fordíthatsz!

Nagy Arkánumokra épülő Tarot kurzus

             10 alkalmas gyakorlatcentrikus kurzus Garbóczi Tünde előadásában

 

„A Tarot a lélek tükre, és nem egyszerű játék! Komolyan kell venni, mert a kíváncsiskodó kérdésekre a válasz is komolytalan. Mindig a kérdés a lényeg: Mit kell tennem, mire kell figyelnem, milyen irányba menjek? A kártya egy történetet mesél el, attól függően, hogy mit és hogyan kérdezel. Nem ad igen, vagy nem választ, csak segít a döntésben. Azt a történetet meséli el, ahová tartasz a jelenlegi helyzetedből kiindulva, vagy amit tenned kell azért, hogy megtalálj egy másik utat. Az már rajtad múlik, hogy mi felé szeretnél menni (célok) és hogy ezt megteszed-e (döntések és lépések) A kártya és a jóslat nem kőbe vésett jövendölés, csak egy út a sok közül.”   (Garbóczi Tünde)