Podcast

A podcast-ok egyre népszerűbbek, ezt a műfajt egyesek az online rádiózás jövőjének tartják. A GURUjet 2020. szeptember 14-én jelentette meg az első saját gyártású podcast-jét. Úgy gondoljuk, hogy ez a műfaj a továbbiakban sem hiányozhat a GURUjet palettájáról, ezért terveink szerint ezután is havi rendszerességgel szeretnénk új epizódokat megjelentetni.

Célunk, hogy egy-egy témakört holisztikus szemlélettel részletesebben kifejtsünk, ezért adásainkban meghívott vendégeink, szakértőink segítségével arra törekszünk, hogy ebben a műfajban is új álláspontokat jelenítsünk meg.

Szívesen vesszük a témajavaslatokat, illetve konkrét kérdéseket is fel lehet tenni egy-egy témával kapcsolatban. Javaslataitokat az alapitvany@gurujet.hu e-mail címre várjuk. A következő adások szerkesztésénél ezt igyekszünk figyelembe venni. 

Korábbi epizódjaink meghallgatásához kattints ide:

"Úton a boldogság felé taoista módon..."

Milyen technikákkal és módszerekkel tudjuk ezt a nagyan erős Jang Víz és Fa hatást harmonizálni magunkban és magunk körül? Miben tud segíteni nekünk az ÖT ELEM használata? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatunk választ ebben az epizódban.

Akikkel beszélgetek: SZEGHALMI ETELKA boldogság mentor, Öt Elem életvezetési tanácsadó és WÁGNER MÁRIA kínai asztrológus, Qikong oktató.

"Jobb Úton lenni, mint megérkezni"

Ebben az epizódban GARBÓCZI TÜNDE asztrológussal beszélgetek. Tünde állandó előadó és oktató tanár Alapítványunknál. Többen kértétek, hogy szeretnétek egy kicsit többet megtudni róla, így hát a kérésnek eleget téve arról faggatom, hogy mi történik vele a “kulisszák mögött”.

2022 Víz Tigris éve

A 2022-es év első epizódjában HORNYÁNSZKY SIMONNAL beszélgetek a február 3-án induló VÍZ TIGRIS évéről, valamint a január 13-án megrendezésre kerülő éves előrejelzésről, amit a GURUjet Alapítvány ZOOM előadótermében lehet megtekinteni. Az előadáson való részvétel INGYENES! Ezt megelőzően hallgassuk meg, mint mond a szakértő a Víz Tigris energiáiról.

A lélek szabadsága

Ebben az epizódban Pintér Erzsébet sorselemzővel beszélgetek a „Lélek szabadságáról”. Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy úgy érezte falak vannak körülötte, semmi sem akar sikerülni, a kommunikációs csatornák akadályozva vannak, és még sorolhatnám a különböző tényezőket. Vajon mi blokkolja életünk kiteljesedését? Mi az, ami segíthet ebben a helyzetben? FIGYELEM! Az adásban elhangzottak egyeseket érzékenyen érinthet! A felvételben hallható zajok és kattogások természetes úton keletkeztek…😊

Kínai asztrológia vagy Négy Pillér Sorsfejtés?

Ebben az epizódban Hornyánszky Simon Feng Shui és sorsvezetési tanácsadóval beszélgetek.

Simon évek óta kutatja a keleti tudományokat, több nemzetközi tanfolyamot is elvégzett. Tudását a mai napig fejleszti eredeti Ősi Kínai szakkönyvekből, amit azonnal át is ad saját iskolájában.A kínai asztrológus társadalomban, aligha akad olyan ember, aki ne hallott volna munkásságáról.Az adásban fontos kérdésekre ad választ, a tőle megszokott részletességgel és kifinomult kommunikációjával. Simonról bővebben a „PROGRAMOK” menüben, az „ELŐADÓINK” fül alatt olvashat.

A Tarot szerelmesei

Ebben az epizódban Pintér Erzsébet Tarot sorselemzővel, a „Sorsom misztikája” Facebook-oldal tulajdonosával beszélgetek mi másról, mint a Tarot-ról. Hamarosan, azaz október 8-án indul a GURUjet Alapítvány szervezésében Erzsébet Tarot-olvasó kurzusa, amiről bővebben honlapunkon https://gurujet.hu/programok/ menüben a „KURZUSOK” fül alatt olvashatsz.

Nagyszerű adás született a „Tarot szerelmeseinek”, hiszen egy kiváló, neves szakember osztja meg velünk gondolatait az okkult világ varászlatos eszközéről. A következő 35 percben sok mindent megtudhatsz misztikumáról, működéséről és egyes tévhitekről is.

A retrográd Szaturnusz tanításai

A 10. epizódban Székely Noémi asztrológus kollégámmal beszélgetek a retrográd Szaturnusz időszakának feladatairól. Ezt a ciklust nagyon nem szeretjük, hiszen ilyenkor az elsődleges feladatunk a tükörbenézés, szembe kell néznünk korábbi döntéseink következményeivel. A Szaturnusz május 23-tól, 5 hónapon át teszteli kitartásunkat, és arra ösztönöz bennünket, hogy vizsgáljuk újra emberi kapcsolatainkat, elhibázott döntéseinket. Az epizódban elhangzott gondolatok a saját álláspontunkat képviselik. Fontosnak tartottuk, hogy beszéljünk róla, hiszen ez az időszak mindannyiunk életére hatással lesz.

Előző életek és a meditáció

Ebben az epizódban Pintér Erzsébet, sorselemző asztrológussal beszélgetek, aki rendszeresen tart csoportos meditációkat. Kifejlesztett egy sajátos módszert arra nézve, hogyan tud segíteni azokon, akik a meditációt hívják segítségül bizonyos élethelyzetük elakadásánál. Ilyenek például az előző élettel kapcsolatos blokkok és felismerések. A reinkarnációval kapcsolatban egyes irányzatok eltérően vélekednek. Az itt elhangzott gondolatok Erzsébet álláspontját képviselik.

Amennyiben egyetért Alapítványunk filozófiájával, kérjük támogassa munkánkat

Válaszd ki hogyan szeretnél minket támogatni

Szeretnél naprakész lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülhess az aktualitásokról!