Rólunk

Bemutatkozás

Alapítványunk 2020. októberben alakult. Célja az asztrológia, mint több ezer éves tudomány átadása, tanítása, módszereinek gyakorlása és annak átültetése a mindennapi életbe.  Az asztrológia egy klasszikus értelemben vett tudomány, amely az ember önismerti útját szolgálja, hogy minél közelebb kerüljön önmagához és ezáltal az Univerzumhoz. Az asztrológia mentén kutatjuk és tanítjuk a  forrásul szolgáló keleti és nyugati filozófiákat. Célunk egy olyan szellemi műhely kialakítása, ahol az emberek testi, lelki és szellemi egészségük fenntartásához egyaránt  útmutatást, segítséget és támogató közösséget találnak. A GURUjet Alapítvány egy sziget, ahol holisztikus szemlélettel az egyetemes értékek mentén kutatjuk és átadjuk a belső fejlődésünket és mentális egészségünket szolgáló tanításokat, módszereket.

Az asztrológia gyakorlása és kutatása mellett a workshopok, előadások, tanfolyamok és elvonulások során a program több szinten tartalmaz gyakorlatokat és tanulási lehetőséget: a programjainkban szerepel többek között meditáció, energetikai gyakorlatok és az érzelmek feldolgozását segítő csoportos és egyéni munkák.

Az alapítvány szellemi segítséget nyújt olyan egyének számára, akik a mindennapi életüket a holisztikus világszemléleten keresztül értelmezik, mentális egészségük megőrzésének érdekében előnyben részesítik az asztrológiai és ezoterikus tudományokat.

Az alapítvány támogat minden egyént és közösséget, akik az identitásuk kibontakoztatásához filozófiai, szellemi és gyakorlati segítséget kérnek. Fontosnak tarjuk az egyén önismeretének, szellemi egészségének ápolását, különös tekintettel a módszereknek életmód szintjén való elsajátítására, hogy idővel külső forrás nélkül, önmaguk is hatékonyabban tudják kezelni az élet adta kihívásokat. Ezért kap kiemelkedő szerepet programjainkon a meditáció és a befelé figyelést támogató egyéb módszerek.

Végezetül, de nem utolsó sorban kiemelt figyelemmel támogatjuk azon személyeket és családokat, akik a jelen társadalmi, gazdasági és egészségügyi vészhelyzetben (anyagi gondok, érzelmi megpróbáltatások, bezártság érzés, stresszhelyzet, depresszió közeli állapot miatt) krízisállapotba kerülnek.

Az alapítvány elnevezése hűen tükrözi célkitűzéseinket, ahogy Buddha is mondta „Az utazás célja maga az út.”

Küldetésünk

Küldetésünknek érezzük, hogy segítsük az embereket szellemi, lelki fejlődésükben és hiteles teret biztosítsunk a holisztikus szemlélet ápolásához.

Mivel foglalkozunk?

Irányzatok és módszerek amellyel találkozol nálunk…

Elsődleges feladatunk a kínai asztrológia népszerűsítése, mely Irányzataink között első helyen szerepel, bár ennek a tradicionális megnevezése a Négy Pillér Sorsfejtés. Mindemellett foglalkozunk még az Öt Elem tanával és Feng Shui-val. Ezzel átfogó ismereteket adunk a keleti tanok megértéséhez. Ingyenes online szakmai előadásokkal segítjük a már végzett kínai asztrológusokat, valamint a keleti filozófia iránt érdeklődőket. Kurzusokat szervezünk neves előadókkal, lehetőséget teremtve ezzel a szakmai fejlődéshez, illetve segítséget nyújtunk a nem szakmabeli érdeklődők részére is. Célunk a hiteles keleti módszerek átadása.

Miért érdemes rendszeresen támogatni Alapítványunkat?

A GURUjet működését személyes küldetésünknek tartjuk, ezért a működtetéséhez számítunk az egyéni felajánlásokra. A felajánlás összegét úgy alakítottuk, hogy az arányos legyen azokkal az értékekkel és lehetőségekkel, amit az Alapítvány nyújtani tud.

A stabil működtetéshez a legnagyobb segítséget a havi rendszeres felajánlások formája jelenti.

Az adományozók bekerülnek a GURUjet Alapítvány zárt Facebook támogatói csoportjába.

Amit havi rendszerességgel nyújtani tudunk:

  • részletes betekintés szervezetünk működésébe,
  • az Alapítvány által szervezett összes online előadás videofelvételének korlátlan elérése,
  • az előadások írásos prezentációja,
  • kódolt podcast adások hozzáférése,
  • a támogatói tagság kedvezmények igénybevételére is jogosít, a támogatáshoz kötött előadások, rendezvények, elvonulások, kurzusok és tanfolyamok során.

Programjainkat folyamatosan bővítjük, ezért fontos megjegyeznünk azt is, hogy az adományokból nem csak az előadói és tiszteletdíjakat fedezzük, hanem az Alapítvány működéséhez szükséges technikai és műszaki feltételeket, valamint eszközeink fejlesztését is tervezzük. A podcast-ok és videók létrehozása, vágása, szerkesztése, az internet és Facebook csoportok kezelése, tartalmak szerkesztése és feltöltése sok munkát igényel. Számtalan ötletünk van és ezek megvalósítása is nagyban függ a támogatásoktól.

Hálásan köszönjük a beérkezett adományokat, ami nagy segítséget jelent az Alapítványi munkánkban!

Kérünk mindenkit, aki adományozni szeretne, hogy támogatását az alábbi számlaszámon tegye meg:

GURUjet Asztrológiai Alapítvány

11600006-00000000-94394643 ( Erste Bank )

IBAN: HU68116000060000000094394643
BIC / Swift: GIBAHUHB

Rideg-Tóth Zoé vagyok, a GURUjet Asztrológiai Alapítvány megálmodója és alapítója. Kínai asztrológus, pszichológiai asszisztens és önismereti tréner. A szervezet létrehozásával az a célom, hogy összetartsak egy közösséget, melynek tagjai az Alapítvány segítségével elindulhatnak önismereti útjukon.

Ez idáig nem találkoztam olyan platformmal, ahol mentális és szakmai támogatást kaptak volna azok, akik segítővé szerettek volna válni.

Célom, hogy különféle módszereket adjak kezükbe, mellyel kiegészíthetik és bővíthetik meglévő ismereteiket.

Küldetésemnek érzem, hogy ezt a közösséget építsem és bővítsem, minden résztvevő megelégedésére.

Személyes mottóm: Legfontosabb dolog az életben a mentális és spirituális emelkedés.   

Wágner Mária vagyok, a GURUjet Alapítvány alapítója és kurátora, közgazdász, kínai asztrológus. 1996 óta foglalkozok filozófiával, taoizmussal és gyakorlom a Taiji Quant. A kínai asztrológia tanfolyam végeztével Zoéval úgy éreztük, hogy szükség van folytatásra, egy olyan lehetőségre, ahol szakmailag tovább fejlődhetnek, gyakorolhatnak és eszmét cserélhetnek az asztrológia iránt érdeklődők. Mindig is „szerencsésnek” tartottam magam, mert eddigi életem során számtalan, kiemelkedő tanítóval és módszerrel volt lehetőségem megismerkedni, és feladatomnak érzem, hogy ezt másokhoz is eljuttassam. Azt gondolom, hogy ha segíteni szeretnénk a kínai asztrológia vagy bármely egyéb módszer által, ez életünk végéig tartó, folyamatos tanulást jelent. Az Alapítványban ezt a tanulást, kutatást, és saját, önálló hangunk megtalálását tűztük ki célul.

Partnereink

Hornyánszky Simon

Négy Pillér Sorsfejtés, Feng Shui
tanácsadás és képzések

Garbóczi Tünde

Csillag Energiaközpont
Asztrológia, Feng shui, Tarot
tanácsadások, képzések

Szeghalmi Etelka

boldogság mentor
Öt Elem életvezetés, Qi Men Dun Jia és Négy Pillér Sorsfejtés,
tanácsadás

Teapavilon

Minőségi kínai teák
www.teapavilon.hu

Válaszd ki hogyan szeretnél minket támogatni

Szeretnél naprakész lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülhess az aktualitásokról!