Zártkörű előadások

Újraindul a Tanulószoba

Alapítványunk célkitűzései között szerepel egy olyan online gyakorlóműhely létrehozása, ahol a Négypilléres Sorsfejtés iránt érdeklődők, interaktív módon tudnak szakmai tapasztalatokat cserélni, elemzéseket megvitatni, gyakorolni. Célunk az, hogy a nyilvános és zártkörű előadásokon elhangzott elméleti anyagokat átültessük a gyakorlatba, ezáltal lehetőséget biztosítunk azok számára, akik segítőként tevékenykednek vagy éppen önfejlesztés, önismeret céljára alkalmazzák a módszert.

Alapítványuk 3 éves fennállása alatt számos előadást tartottunk a Négypilléres Sorsfejtés (ismertebb nevén kínai asztrológia) módszeréről. Összességében elmondható, hogy a már leadott témakörök alkalmazásával elkészíthető egy komplex elemzés, ehhez biztosítunk gyakorlási lehetőséget a szakmában elismert előadó-oktatók bevonásával.

Néhány témakör, amellyel foglalkoztunk az elmúlt évek során:

 • Kölcsönhatások
 • Jelképes csillagok
 • Üres jegyek
 • Képletek összevetése
 • Kapcsolataink
 • Struktúrák fogalma, értelmezése,
 • Idények meghatározása
 • Öt változási állapot, Szellemiségek
 • Qi áramlás

Az elméleti rész önmagában nem elegendő az elemzés elkészítéséhez. Mindenképpen szükséges gyakorolni, elemezni, tapasztalatokat gyűjteni, valamint a megszerzett specifikus ismereteket át kell tudni ültetni a gyakorlatba. Ha ezt sikerül megvalósítani megkapjuk azt a bizonyos „A-HA” élményt, amire minden sorsfejtő vágyik.

Tanulószoba online előadásai a korábban megszokott formától eltérően, alkalomszerűen kerülnek megrendezésre, természetesen figyelembe vesszük a felmerült igényeket is. A foglakozás zártkörű rendszerben történik!

Alapítványunk Támogatói alanyi jogon részt tudnak venni a foglakozásokon, illetve az erről készült videofelvételeket korlátlan ideig visszanézhetik.

Klubtagjaink, követőink (akik nem támogatják szervezetünket) is részt tudnak venni foglalkozásainkon. Természetesen Ők is vissza tudják nézni az aktuális videofelvételt egy online felületen. A „JELENTKEZEM” gomb alatt lehet olvasni a részvétel feltételeiről.

Több hónapos kihagyás után, a megújult Tanulószoba foglakozást 2023. október 27-én tartjuk 18 órától a GURUjet ZOOM előadótermében.

A ZOOM csatlakozási adatokat e-mailben küldjük el a résztvevőknek. Támogatóink a GURUjet Facebook Támogatói csoportban találják az adatokat.

 

Szeretettel várjuk, ha:

 • megszerzett elméleti és technikai tudását szeretné elmélyíteni gyakorlati szinten
 • kérdései vannak a módszerrel kapcsolatban és ez idáig nem kapott rá választ
 • elakadt egy elemzés során és segítségre lenne szüksége
 • részt vett az előadásokon és érdekelné a Négypilléres Sorsfejtés
 • szívesen kapcsolódna egy jó hangulatú segítő-támogató közösséghez

Tartson velünk 2023. október 27-én! 

Évtörő / hónaptörő / naptörő fogalma

-Hornyánszky Simon előadása Támogatóinknak-

’’A folyó évvel ellentétes jegyet Évtörőnek nevezik a sorsfejtési szakirodalomban, és ehhez hasonló elvek mentén megkülönböztethetünk egy Hónaptörő, vagy akár Naptörő, Óratörő jegyet is. Ezt vonatkoztathatjuk a születési évünkre, hónapunkra, napunkra, kettősóránkra. Sajnos nagyon sok babona, hiedelem fűződik ezekhez az elemi összjátékokhoz is, így a hiteles sorsfejtés érdekében fontos túllátnunk, túllépnünk a puszta elképzeléseken, tisztázni a tévhiteket.

– Mikor érvényesül ez az összjáték és mikor nem?

– Miért fontos az időzítés és az életvezetés szempontjából?

– Hogyan védekezhetünk vele szemben (már ha egyáltalán szükséges óvakodnunk tőle)?”

 

Az előadás végén kérdezz/felelek, valamint saját tapasztalok megosztása a közösséggel.

Az előadás Támogatóink részére lesz elérhető, melyet 2023. május 24-én, szerdán, 18

órakor tartunk ZOOM előadótermünkben. Az erről készült videofelvételt a Támogatói

csoportba töltjük fel, ahol korlátlan ideig megtekinthető.

Hogyan tudok az Alapítvány rendszeres Támogatója lenni és részt venni a zártkörű szakmai

előadásokon?

 

Rendszeres havi támogatás ellenében korlátlan ideig megtekinthetők és visszanézhetők a

GURUjet nyilvános és zártkörű szakmai előadásai, szakmai podcast felvételei, valamint az

alapítvány által szervezett kurzusok díjából is jelentős kedvezményt kap. A „RENDSZERES

TÁMOGATÁS” gombra kattintva tájékozódhat a támogatás feltételeiről és kedvezményeiről.

Esettanulmányok összeillő párokról

Hornyánszky Simon, folytatva a februári nyilvános előadását, rávilágít a hosszú és boldog párkapcsolat titkaira szakmai szemmel.

’’Mi lehet a titka Tom Hanks és Rita Wilson boldog és hosszúéletű párkapcsolatának? Milyen hasonlóságokat mutat Julia Roberts és Daniel Moder képlete 20 év óta tartó házasságuk tekintetében? Nemrégiben újra egymásra talált Jennifer Lopez és Ben Affleck – de vajon mennyire illenek össze mélyebb szinten a képletük tükrében?

Ezen esetek egy részét már vizsgáltam korábban, főleg a Barackvirágok tekintetében (lásd a 2021-es, két óra hosszú zártkörű előadásomat („Szinasztria a kínai asztrológiában” címmel), most egy újabb rétegbe kalauzollak el Titeket, illetve újabb szempontokat mutatok be a képletek összevetéséhez.’’

 

Az előadás végén kérdezz/felelek, valamint saját tapasztalok megosztása a közösséggel. A korábban tartott nyilvános előadásban elhangzott tanításokat specifikusabban, szakmai szemmel vizsgáljuk.

 

Az előadás Támogatóink részére lesz elérhető, melyet 2023. február 28-án, kedden, 18 órakor tartunk ZOOM előadótermünkben. Az erről készült videofelvételt a Támogatói csoportba töltjük fel (keleti csoport), ahol korlátlan ideig megtekinthető.

 

Hogyan tudok az Alapítvány rendszeres Támogatója lenni és részt venni a zártkörű szakmai előadásokon?

Rendszeres havi támogatás ellenében korlátlan ideig megtekinthetők és visszanézhetők a GURUjet nyilvános és zártkörű szakmai előadásai, szakmai podcast felvételei, valamint az alapítvány által szervezett kurzusok díjából is jelentős kedvezményt kap. A „RENDSZERES TÁMOGATÁS” gombra kattintva tájékozódhat a támogatás feltételeiről és kedvezményeiről.

A 2023-as Víz-Nyúl évéről

Ebben az előadásban Hornyánszky Simon folytatja a 癸卯 Gui-Mao, avagy a „fekete nyúl” év energiáinak szemléltetését szakmai szemmel nézve.

’’Az általános és egyszerűbb elemi hatások feltérképezését követően e zártkörű előadáson kifejtem a 2023 癸卯 Gui-Mao napévének személyesebb vonatkozásait a korábbi előadásokban már ismertetett rendszerszemléletű elvek mentén. ’’

’’Minden érkező jegy hatása a születési képlet erőviszonyai és mozgatórúgói mentén értékelhető ki. Persze az előadás során inkább elveket szemléltetek, nem konkrét képleteket elemzek, mert minden eset más, így inkább azokra a tényezőkre fókuszálva mutatok be lehetőségeket, amik alakítanak az erők érvényesülésén.

 

– Hogyan hajlamos kibillenteni ez az év? Mikor nehéz? Mikor korlátoz?

– Hogyan hajlamos előrelendíteni ez az év? Mikor lehet sodró? Kit röpíthet a csúcsra?

– Hogyan készülhettek fel rá?”

 

Az előadás végén kérdezz/felelek, valamint saját tapasztalok megosztása a közösséggel. A korábban tartott nyilvános előadásban elhangzott tanításokat specifikusabban, szakmai szemmel vizsgáljuk.

 

Az előadás Támogatóink részére lesz elérhető, melyet 2023. január 31-én, kedden, 18 órakor tartunk ZOOM előadótermünkben. Az erről készült videofelvételt a Támogatói csoportba töltjük fel (keleti csoport), ahol korlátlan ideig megtekinthető.

 

Hogyan tudok az Alapítvány rendszeres Támogatója lenni és részt venni a zártkörű szakmai előadásokon?

Rendszeres havi támogatás ellenében korlátlan ideig megtekinthetők és visszanézhetők a GURUjet nyilvános és zártkörű szakmai előadásai, szakmai podcast felvételei, valamint az alapítvány által szervezett kurzusok díjából is jelentős kedvezményt kap. A „RENDSZERES TÁMOGATÁS” gombra kattintva tájékozódhat a támogatás feltételeiről és kedvezményeiről.

Függőségek a horoszkópban

Zártkörű előadás célja a közös gyakorlás. Az eddig elhangzott ismeretek értelmezésén túl, esettanulmányok bemutatásával mélyebben belemegyünk a kínai asztrológia módszerébe. A zártkörű előadás alkalmával lehetőség nyílik kérdések feltételére akár saját képletünkkel kapcsolatban is, Molnárné Gyürki Erika készséggel válaszol minden feltett kérdésre.

Ebben az előadásban függőségeinkről lesz szó. Mi mutatja ezt a képletben és milyen megoldási lehetőségeket kínál számunkra a keleti módszer.

Tartalomból:

 1. Asztrológia és a bulvár horoszkópok
 2. Hányféle az asztrológia?
 3. Kell-e félni az asztrológustól?
 4. Asztrológus és kliens találkozása
 5. Leggyakoribb félelmek
 6. Leggyakoribb kérdések
 7. Látszik-e a halál időpontja?
 8. Betegség-egészség, pénz
 9. Kinek nem elemzünk képletet?
 10. Az előrejelzés szabályai
 11. Asztrológus etikai kódex

 

 

Az előadás Támogatóink részére lesz elérhető, melyet 2022. december 21-én, szerdán, 18 órakor tartunk ZOOM előadótermünkben. Az erről készült videofelvételt a Támogatói csoportba töltjük fel (keleti csoport), ahol korlátlan ideig megtekinthető.

Hogyan tudok az Alapítvány rendszeres Támogatója lenni és részt venni a zártkörű szakmai előadásokon?

Rendszeres havi támogatás ellenében korlátlan ideig megtekinthetők és visszanézhetők a GURUjet nyilvános és zártkörű szakmai előadásai, szakmai podcast felvételei, valamint rendszeres Támogatónk az alapítvány által szervezett kurzusok díjából is jelentős kedvezményt kap. A „RENDSZERES TÁMOGATÁS” gombra kattintva tájékozódhat a támogatás feltételeiről és kedvezményeiről.

Mire alapozod az életed?

A Zártkörű előadás célja a közös gyakorlás. Az eddig elhangzott ismeretek értelmezésén túl, esettanulmányok bemutatásával mélyebben belemegyünk a hagyományos sorsfejtési művek adta útmutatásokba. A zártkörű előadás alkalmával lehetőség nyílik kérdések feltételére akár saját képletünkkel kapcsolatban is, Hornyánszky Simon készséggel válaszol minden feltett kérdésre.

’’Közös gyakorlóalkalomnak szánom ezt olyan esettanulmányokkal, melyeken keresztül áttekinthetjük a Vezérelv meghatározásának lépéseit, illetve eseteinek gyakorlati jelentőségét. Ezt elsősorban olyanoknak szánom, akik már részt vettek a Struktúrák kurzuson vagy legalábbis erősen érdeklődnek iránta, de újonnan becsatlakozók számára is igyekszem követhetően elmagyarázni az összefüggéseket.”

 

Az előadás tartalmából:

 1. A Vezérelv fontossága és szerepe
 2. Esettanulmányok szokványos Vezérelvű képletekkel
 3. Esettanulmányok sajátos Vezérelvű képletekkel

 

Az előadás Támogatóink részére lesz elérhető, melyet 2022. november 22-én, kedden, 18 órakor tartunk ZOOM előadótermünkben. Az erről készült videofelvételt a Támogatói csoportba töltjük fel (keleti csoport), ahol korlátlan ideig megtekinthető.

 

Hogyan tudok az Alapítvány rendszeres Támogatója lenni és részt venni a zártkörű szakmai előadásokon?

 

Rendszeres havi támogatás ellenében korlátlan ideig megtekinthetők és visszanézhetők a GURUjet nyilvános és zártkörű szakmai előadásai, szakmai podcast felvételei, valamint rendszeres Támogatónk az alapítvány által szervezett kurzusok díjából is jelentős kedvezményt kap. A „RENDSZERES TÁMOGATÁS” gombra kattintva tájékozódhat a támogatás feltételeiről és kedvezményeiről.

Tévhitek a kínai asztrológiáról

-Hornyánszky Simon előadása felvételről-

’’Ezzel a most induló előadássorozattal, Zoéval szeretnénk gondolkodásra ösztönözni a résztvevőket. Olyan tévhiteket igyekszünk tisztázni, tényekkel alátámasztva a helyére tenni, amik hazai és nemzetközi szakmai színtéren gyakran előbukkannak. Egyszerű félreértésektől kezdve, az alapelvekkel ellenkező kijelentéseken és bizonyos összefüggések eltorzításán át a meg nem értésből adódó csúsztatás sok zavaros elképzelést eredményezhet.

Mi lehet az oka annak, hogy „nem hozza azt, amit tanultál róla”? Lehet, hogy egyes állítások meggyőzőnek tűntek valaki szájából, de a gyakorlatban ellentmondásosnak bizonyulnak. Vagy csak elhitted, elfogadtad úgy, ahogy hallottad? Itt lehetőséged van rákérdezni olyanra is, amire máshol nem volt alkalmad. Szeretnénk helyretenni a tévhiteket, hozzásegíteni titeket a hiteles elemzésekhez. Amikor valami furcsa dologgal találkozol, tedd fel a kérdést: Miért nem működik? Mi van mögötte? A beszélgetések során ehhez nyújtunk átfogó segítséget.

Bátran küldjetek be Ti is kérdéseket!”

 

Az előadás videofelvétele az Alapítvány Támogatói csoportjába lesz feltöltve, 2022. október 26-án, ahol korlátlan ideig megtekinthető.

Hogyan tudok az Alapítvány rendszeres Támogatója lenni és részt venni a zártkörű szakmai előadásokon?

Rendszeres havi támogatás ellenében korlátlan ideig megtekinthetők és visszanézhetők a GURUjet nyilvános és zártkörű szakmai előadásai, szakmai podcast felvételei, valamint az alapítvány által szervezett kurzusok díjából is jelentős kedvezményt kap a Támogatónk. A „RENDSZERES TÁMOGATÁS” gombra kattintva tájékozódhat a támogatás feltételeiről és kedvezményeiről.

Életolvasási esettanulmányok

Folytatva a ’’Sorsfejtés mint az élet olvasata” című nyilvános előadásban elhangzott bemutatót, Hornyánszky Simon életvezetési és Feng shui tanácsadó, oktató esettanulmányok mentén fejti ki a kihívást jelentő, illetve előre lendítő hatásokat, amik a képletek elemzéseinek leggyakoribb szempontjaiként szolgálnak. Az itt felvázolt elvek segíthetnek csoportosítani, rendszerezni az élethelyzeteket, és így felismerni a hatások jellegét, valamint rálelni a helyzetek kezeléséhez szükséges eszközökre.

Az előadás tartalmából:

 1. A pontos születési idő és a helyes képletszámítás fontossága
 2. Esettanulmányok az életbeli kihívásokhoz
 3. Esettanulmányok az életbeli ugródeszkákhoz

Az előadás végén kérdezz/felelek, valamint saját tapasztalok megosztása a közösséggel. A korábban tartott nyilvános előadásban elhangzott tanításokat specifikusabban, szakmai szemmel vizsgáljuk.

Az előadás Támogatóink részére lesz elérhető, melyet 2022. szeptember 22-én, csütörtökön,             18 órakor tartunk ZOOM előadótermünkben. Az erről készült videofelvételt a Támogatói csoportba töltjük fel (keleti csoport), ahol korlátlan ideig megtekinthető.

 

Hogyan tudok az Alapítvány rendszeres Támogatója lenni és részt venni a zártkörű szakmai előadásokon?

Rendszeres havi támogatás ellenében korlátlan ideig megtekinthetők és visszanézhetők a GURUjet nyilvános és zártkörű szakmai előadásai, szakmai podcast felvételei, valamint az alapítvány által szervezett kurzusok díjából is jelentős kedvezményt kap. A „RENDSZERES TÁMOGATÁS” gombra kattintva tájékozódhat a támogatás feltételeiről és kedvezményeiről. 

Esettanulmányok a hétköznapjainkból

 

Ebben az előadásban a hétköznapokból hozunk példákat. Hornyánszky Simon vezetésével, interaktív formában gyakorlási lehetőséget biztosítunk Támogatóink számára.

Az eddig elhangzott ismeretek értelmezésén túl mélyebben belemegyünk a klasszikus sorsfejtési művek adta útmutatásokba. A zártkörű előadás alkalmával lehetőség nyílik kérdések feltételére akár saját képletünkkel kapcsolatban is, valamint megoszthatjuk saját tapasztalatainkat a közösséggel.

Az előadás során Simon két esettanulmányt fog feltárni a mindennapjainkból. Olyan történeteket, melyeknek tragikus kimenetelét a képletünkben vissza lehet keresni.

Vendégül látunk az előadás folyamán egy kínai asztrológus kollegát, aki bepillantást enged az egyik esetbe. Ezáltal teljes hitelességet nyújtva tudjuk az esetek hátterét feltárni.

                             

Az előadás Támogatóink részére lesz elérhető, melyet 2022. július 28-án, csütörtökön, 18 órakor tartunk ZOOM előadótermünkben. Az erről készült videofelvételt a Támogatói csoportba töltjük fel (keleti csoport), ahol korlátlan ideig megtekinthető.

 

Hogyan tudok az Alapítvány rendszeres Támogatója lenni és részt venni a zártkörű szakmai előadásokon?

Rendszeres havi támogatás ellenében korlátlan ideig megtekinthetők és visszanézhetők a GURUjet nyilvános és zártkörű szakmai előadásai, szakmai podcast felvételei, valamint az alapítvány által szervezett kurzusok díjából is jelentős kedvezményt kap. A „RENDSZERES TÁMOGATÁS” gombra kattintva tájékozódhat a támogatás feltételeiről és kedvezményeiről.

Az Erény (德 Dé) fogalma a hagyományos sorsfejtésben

-Esettanulmányok -

Hornyánszky Simon sorsvezetési tanácsadó, oktató folytatja  ’’Az Erény (德 Dé) fogalma a hagyományos sorsfejtésben” című előadását, immáron a Támogatóinknak, ahol interaktív formában, zártkörű jelleggel lehet részt venni, gyakorolni és kérdéseket feltenni akár a saját képletünkkel kapcsolatosan is. A zártkörű szakmai előadás alkalmával az esettanulmányok értelmezésén keresztül mélyebben belemegyünk a klasszikus sorsfejtési művek adta útmutatásokba.

Az előadás során megvizsgáljuk, hogy a különböző életterületeken, sorspillérekben elhelyezkedő Erény Csillagok mit jelentenek, hogyan fejtik ki hatásukat és mire lehet következtetni ebből.

 

Steve Jobs – Erény Csillag az órai pillérben

Bill Gates – Erény Csillag a hónap pillérben

H H Holmes, Joseph James DeAngelo, Irvin Leslie (sorozatgyilkosok) – Erény Csillag az évi pillérben

Freddy Mercury – Erény Csillag mint Nap Mester

Stephen Chow – Nap Mesterrel párt alkotó Erény Csillag

Karikó Katalin és a COVID – Erény Csillag sorsidőszakból

 

Az előadás végén kérdezz/felelek, valamint saját tapasztalok megosztása a közösséggel, illetve a korábban tartott nyilvános előadásban elhangzott tanításokat specifikusabban, szakmai szemmel vizsgáljuk.

Az előadás Támogatóink részére lesz elérhető, melyet 2022. június 23-án, csütörtökön, 18 órakor tartunk ZOOM előadótermünkben. Az erről készült videofelvételt a Támogatói csoportba töltjük fel (keleti csoport), ahol korlátlan ideig megtekinthető.

 

Hogyan tudok az Alapítvány rendszeres Támogatója lenni és részt venni a zártkörű szakmai előadásokon?

Rendszeres havi támogatás ellenében korlátlan ideig megtekinthetők és visszanézhetők a GURUjet nyilvános és zártkörű szakmai előadásai, szakmai podcast felvételei, valamint az alapítvány által szervezett kurzusok díjából is jelentős kedvezményt kap. A „RENDSZERES TÁMOGATÁS” gombra kattintva tájékozódhat a támogatás feltételeiről és kedvezményeiről.

3 SHAR a gyakorlatban – kínai asztrológia

Zártkörű előadás Támogatóinknak Garbóczi Tünde előadásában

Garbóczi Tünde asztrológus, tanár folytatja az  ’’3 SHAR megélései és feladatai a kínai asztrológiában” című előadását, immáron a Támogatóinknak, ahol interaktív formában, zártkörű jelleggel lehet részt venni, gyakorolni és kérdéseket feltenni akár a saját képletünkkel kapcsolatosan is. A zártkörű szakmai előadás alkalmával mélyebben belemegyünk a Szerencse Csillag feladataiba.

A korábban tartott nyilvános előadásban elhangzott tanításokat specifikusabban, szakmai szemmel vizsgáljuk. 

Az előadás Támogatóink részére lesz elérhető, melyet 2022. május 31-én kedden, 18 órakor tartunk ZOOM előadótermünkben. Az erről készült videofelvételt a Támogatói csoportba töltjük fel (keleti csoport), ahol korlátlan ideig megtekinthető.

Hogyan tudok az Alapítvány rendszeres Támogatója lenni és részt venni a zártkörű szakmai előadásokon?

Rendszeres havi támogatás ellenében korlátlan ideig megtekinthetők és visszanézhetők a GURUjet nyilvános és zártkörű szakmai előadásai, szakmai podcast felvételei, valamint az alapítvány által szervezett kurzusok díjából is jelentős kedvezményt kap. A „RENDSZERES TÁMOGATÁS” gombra kattintva tájékozódhat a támogatás feltételeiről és kedvezményeiről.

Esettanulmányok az Üres jegyekkel

Zártkörű előadás Támogatóinknak Hornyánszky Simon előadásában

 


Hornyánszky Simon sorsvezetési tanácsadó, oktató folytatja az  ’’Üresség ( Kōng) fogalma a hagyományos sorsfejtésben” című előadását, immáron a Támogatóinknak, ahol interaktív formában, zártkörű jelleggel lehet részt venni, gyakorolni és kérdéseket feltenni akár a saját képletünkkel kapcsolatosan is. A zártkörű szakmai előadás alkalmával az esettanulmányok értelmezésén keresztül mélyebben belemegyünk a klasszikus sorsfejtési művek adta útmutatásokba.

 

”Hogyan jelennek meg az üres jegyek  Tom Hanks („üres” év), Nicolas Cage („üres” hónap), Elizabeth Taylor („üres” óra) képletében? Miként befolyásolták a sikereiket/kudarcaikat az üresnek tekintett jegyek?

Sandra Bullock születési képletében ugyan nem találhatóak Üres jegyek, ám több életeseménye esett olyan időszakra, amit Üres jegyként számolnánk. De vajon ezek valóban Üresség jelleget tükröztek? Hogyan alakultak a színésznő sikerei/kudarcai ilyen jegyek idején?”

Az előadás Támogatóink részére lesz elérhető, melyet 2022. április 29-én pénteken, 18 órakor tartunk ZOOM előadótermünkben. Az erről készült videofelvételt a Támogatói csoportba töltjük fel (keleti csoport), ahol korlátlan ideig megtekinthető.

Hogyan tudok az Alapítvány rendszeres Támogatója lenni és részt venni a zártkörű szakmai előadásokon?

Rendszeres havi támogatás ellenében korlátlan ideig megtekinthetők és visszanézhetők a GURUjet nyilvános és zártkörű szakmai előadásai, szakmai podcast felvételei, valamint az alapítvány által szervezett kurzusok díjából is jelentős kedvezményt kap. A „RENDSZERES TÁMOGATÁS” gombra kattintva tájékozódhat a támogatás feltételeiről és kedvezményeiről.

Amennyiben egyetért Alapítványunk filozófiájával, kérjük támogassa munkánkat

Válaszd ki hogyan szeretnél minket támogatni

Szeretne naprakész lenni?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülhessen az aktualitásokról!